Logo_TAR(2)

KREATIVT KAOS

Vilket härligt ställe det är ändå, Skaparladan - ute bland får & katt på Rådmansö. Upptäcker efter två dygn att jag inte en endaste gång sett min egen spegelbild och som vanligt har jag färg precis överallt på kroppen. Har aldrig förstått hur somliga lyckas måla utan att fläcka ner sig. Det tar två minuter, sedan är penselskaftet kladdigt och jag har akrylfärg på både kind & nos. Tiden flyger iväg. Rekommenderas varmt.
Annars lever jag just nu i oljud. Byggfirman som renoverar vår bakgård på Hornsgatan, bilar just nu asfalt och det går inte att jobba hemma på ett tag. Min pappa var bergssprängare. Det  väcker minnen. Vilket tungt arbete...Inte undra på att han blev sliten. Själv klagar jag ibland på en stel nacke. Man borde skämmas. Går till gymmet och gör just det. Trevlig helg på er!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

-

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-