Logo_TAR(2)

behandlingar

Jag jobbar mest med Tibetansk Faceliftmassage och gärna i kombination den nya rara maskinen Magic Pot. Såklart har också klassiska ansiktsbehandlingar en plats på menyn, liksom färgning av fransar och bryn. Vaxar ben gör jag fortfarande snabbast på Södermalm! :-)
Numera har jag sällskap av duktiga Erika och Isabella som också utför Tibetansks Facelift-behandlingar och hittas i lokaln då jag inte är där.
Vi jobbar med härliga M Picaut - en svensk ekologisk hudvårdsserie och kompletterar med Murad när lust finns.

 

Min personliga favorit och också den behandling jag utbildar andra terapeuter i. Det här är nog den mest avslappnande stunden man kan få på Södermalm. Det är en djupgående massageteknik som ger spänst och lyster åt huden.

En behandling som sker i fyra steg och varje tillfälle består av 75 minuters total avkoppling. Det är alltså en kur på fyra behandlingar där alla är olika och också beroende av varandra. Det ska max gå 3 veckor mellan gångerna, men man kan gå en gång i veckan om man så vill.

Med olika massagetekniker bearbetar jag ansikte, huvud, nacke & hals och löser de spänningar som finns i exempelvis hårbotten, i käkmuskulaturen, i pannan, runt ögon. axelpartiet och mellan skulderbladen.

Total behandlingstid för en Tibetansk Faceliftmassage är 75 minuter, fördelat på rengöring, peeling,  50 minuters effektiv massagetid och sedan en stunds vila innan du får avslutande creme ovh ett glas vatten.

Man kan tycka vad man vill om själva facelift-namnet, men jag måste ändå säga att mina kunder som går regelbundet på dessa Tibetanska behandlingar - de är helt enkelt skitsnygga :-)

NYHET! Nu kan du kombinera dina Tibetanare med Magic Pot för ännu bättre resultat. Det är inte klokt så effektivt det är med radiofrekvens, LED-ljus och vakuum för att riktigt påverka huden på djupet. Märker tydligt att jag kan komma djupare med min massage efter att ha startat upp med em stunds Magic Pot och kunderna jublar ikapp!

 

En vanlig ansiktsbehandling hos mig tar alltid 90 minuter eftersom jag alltid vill massera ordentligt, även om det ska klämmas mycket.
Tvättar av, peelar, ångar så att huden blir mjuk och följsam när det är dags för klämning. Alla pormaskar försvinner, inte helt smärtfritt, men effektivt är det. Sedan plockar jag bryn och masserar ca 20 minuter med lymfdränage och därefter oljemassage i ansikte, decolltage, axlar och mellan skulderbladen. Avslutar med akupressur och passande ansiktsmask. Serum och dagcreme efteråt.
(Att göra lymfdränage efter porrengörng gör att det inte blir speciellt rött och irriterat och framförallt är det otroligt skönt att avsluta med något behagligt.)

Jobbar på Södermalm med M. Picaut - en svensk, ekologisk hudvårdsserie, ESSE - probiotisk hudvård från Sydadrika och kompletterar med Murad som jag använt i hundra år och tycker mycket om.

Att vaxa sig gör ont. Därför är det en fördel om den som vaxar är effektiv i sitt utövande.
Jag använder ett superbra vax som biter på korta strån och jag är garanterat hur snabb som helst!
    
Att vaxa ben innebär att man med hjälp av varmt vax och tygremsor rycker upp strån med roten och resultatet blir en mjuk yta – inget stubb.
Om man vaxar sig regelbundet blir stråna så småningom tunnare.
    
Dock ska man aldrig vaxa sina fjun i ansiktet! De reagerar tvärtemot strån på armar och benen – fjun blir skäggstubb om man rycker dem.
    
OBS! Jag utför INTE brasiliansk vaxning!

 

Det är lite av en konst att få till ett par snygga ögonbryn –men bland det roligaste jag vet är just att färga och forma bryn. Fransfärgning, ögonbrynsfärgning och ögonbrynsplockning kräver lite snits och känsla och jag hoppas du vågar lämna över dina strån i mina händer på Södermalm!

Plocka försiktigt - ögonbrynshår slutar växa om man plockar regelbundet.

Magic Pot...
Bara namnet väcker intresse och förväntan.
Jag är sannerligen inte lättflörtad när det gäller maskiner och "quick fix" av olika slag. Vet att inget egentligen kan ersätta känslan i två varma händer och ser dagligen den effekt som beröring ger. Stötte på Magic Pot när jag själv var på kroppsmassage hos bästa Mia Godin på Praktiken i Huddinge. 
Magic Pot är en mix av radiofrekvens, LED-ljus och vacuumsug. Spänsten förbättras i huden tack vara att cirkulationen ökar och med den även nyproduktionen av elastin och collagen. Temperaturen i vävnaden höjs till ca 40 grader och då händer det grejor med collagenet! Äntligen en behandling där man kan punktjobba på "problemområden" och en helt oslagbar kombination tillsammans med min Tibetanska Faclift... Har aldrig skådat sådant fantastiskt resultat mot svullna halsar, odefinerade käklinjer och bekymmersrynkor av olika slag! Och det är skönt. Inget som smärtar eller sticks.
En behandling tar ca 45 minuter och jag säljer paketpris om du vill se skilland på riktigt.

 

Mina händer är mina verktyg och de är ovärderliga... men såklart finns det en lista på vad behandlingarna kostar. Klicka här för att se prislistan.