Logo_TAR(2)

4 dagar utbildning i Tibetansk Faceliftmassage


Att lära sig Tibetansk Faceliftmassage kräver tid.
Jag är fullt medveten om att det finns andra som säljer kurser betydligt billigare och den som är intresserad av quick-fix ska definitivt inte komma till mig på utbildning.
Det strider liksom helt mot behandlingens natur.
För att kunna arbeta med Tibetansk Facelift  krävs både känslighet, lyhördhet och mognad
Därför kallar jag det "originalet och lite till"

För att lära ut krävs erfarenhet!

Jag har arbetat som hudterapeut i 35 år och tillsammans med det jag lärde mig av Crystal för mer än 15 år sedan, har jag skapat denna uppdaterade version av originalbehandlingen.
Ska man bli riktigt duktig på något krävs fokus och det sägs att man bör göra sina 10 000 timmar för att nå det optimala. Den läxan har jag gjort och idag arbetar jag på min salong Tant Raffa nästan uteslutande med Tibetansk Faceliftmassage. Jag vet vad som krävs för att göra en riktigt bra behandling och har på fötterna när det gäller att lära ut just det.

Utbildningen är intensiv och jag har valt att göra den med tonvikt på praktik. Öva, öva, öva - allt för att du ska känna dig helt säker på alla moment när du lämnar mig.

Dag 1
Du får kursmaterialet i din hand och vi går igenom steg 1, samt grunden i lymfdränage. Denna första behandling är som ett uppvärmningspass där alla muskler i ansikte, hårbotten, nacke och hals på ett subtilit sätt mjukas upp för det som komma skall. Försiktigt försöker vi lossa den tunna huden från bindväven.
Vi lär oss också massage av decolltage, axlar och mellan skulderbladen och även en avslutande akupressur.

Dag 2
Repetition av steg 1 och sedan är det fokus på pannan och de spänningar som sitter där. Vi lär oss en ny teknik, som går ut på vi lyfter musklerna från benhinnan. Det låter lite hårdhänt, men är superskönt och väldigt effektivt.

Dag 3
Genomgång av hemläxan samt dags att träna på steg 3, där vi med samma teknik som i steg 2 - jobbar på nedre delen av ansiktet, samt inne i munhålan!

Dag 4
Repetition av allt vi lärt oss och genomgång av den avslutande steg 4, där vi ger oss på djupare massage av hals och nacke och ser till att alla spänningar är borta.


I priset ingår kursmaterial, frukost, eftermiddagsfika och naturligtvis ett diplom.

Under vissa perioder kan även boende ordnas - stor härlig sekelskiftesvåning centralt på Södermalm.

10.000 kr för fyra hela dagar

UTBILDNINGAR PÅ GÅNG

HÖSTEN 2018

BARCELONA
15-22 sept i Spanien!
Flyg till Barcelona
Resa, boende och utbildning
FULLBOKAD

STOCKHOLM
20-21 oktober - steg 1
10-11 november - steg 2
Pris 10.000 kr

VÅREN 2019

STOCKHOLM
16-17 mars - steg 1
16-17 april - steg 2
Pris 10.000 kr

BARCELONA
18-25 maj i Spanien!
Flyg till Barcelona
Resa, boende och utbildning
Pris 15.000 kr